onsdag den 30. marts 2011

Ugler på pind. Patchwork


Sådan kom min troldegren til at se ud. Ugler og æbler på rad og række. Jeg er nu vild med de ugler.


Det er da vist godt jeg fik støvet min gamle Patchworkbog af. Fik den vist til Eva, som stod for Patchwork workshoppen til blogtræffet i lørdags.


Er du også blevet vild med disse ugler kan du finde mønsteret til dem, og andre skønne ting i patchwork i Dorthe Jollmanns bog: "Små Patchwork Puslerier."

Her er den så, den gule Ugle, som nogle af Jer havde gættet, var under vejs. Det blev ikke til en gren med gule ugler, men med ugler i alle mulige farver.


Her er et udpluk af mine ugler. De små må vente. De er klippet, limet og klar til at møde synålen, men mine fingre er ikke klar. Tror da vist jeg har syet hul.. Endda med den forkerte ende af nålen. Kan det lade sig gøre? Svaret er: JA.

5 kommentarer:

 1. hvor er det nogen skønne ugler

  SvarSlet
 2. Hvor er de bare flotte! Nåede desværre ikke ugle workshoppen i lørdags, ærger mig!

  SvarSlet
 3. De er nu herlige de ugler fra den støvede bog ;D. Har ikke selv turdet gi' mig i kast med dem endnu, men du inspirerer til det. Knus fra Lene

  SvarSlet
 4. ha ha lone.. syet hul i fingeren.. Ja hvorfor ikke.. Jeg har fået en vabel af at hækle.. UTROLIGT.. Nu til sagen.. De er mega fine dine ugler.. Er osse vild med disse kræ. Jeg må vist på bib i weekenden og kigge efter den bog. Jeg nåede nemlig heller ik forbi eva.. ØV
  Men det er trods alt godt at have noget til gode.. KH Iben

  SvarSlet
 5. Hej igen..

  Ja det med nålen og fingeren var ikke et hit.. for pokker...
  Ærgeligt at I ikke nåede Eva.. De er slet ikke så sværre.. så bare gi Jer i kast med dem..

  God fornøjelse.
  Lone

  SvarSlet