søndag den 23. januar 2011

Jorden rundt på 100 dage.

Endelig lykkedes det. Jeg har en skøn veninde som har skaffet mig landkort. Det har nemlig vist sig at være noget af en bedrift.
Men... Hun kan altså noget. Så nu skal der snart ske noget med Norden og Sydamerika.
De skal forvandles, skal de. Til alt muligt forskelligt.

 • Tasker
 • Penalhuse
 • Kalenderomslag
 • skåle
 • Net
 • m.m. Det dækker under alt det jeg ikke lige er kommet i tanke om, endnu.....

Har du nogle gode forslag? Så modtages de med tak!

Leder stadig, gør jeg.. For jeg ønsker jo også Grønland og Nordpolen... Ja forskellige kort med forskellige farver... Håber det er muligt. For vi er jo 4 piger som skal sy sammen, har jeg lovet. Det tar kort, gør det.. så har de hurtigt fået ben at gå på...

7 kommentarer:

 1. strikkepindeitui, og til hæklenåle....

  SvarSlet
 2. Hvor heldig(e), du/I er :)

  SvarSlet
 3. Hey, Pia.. god idé.. Det må jeg lige udvikle..

  Louise.. Ja vi er heldige.. håber på mere held..

  I ser nærmere..
  Lone

  SvarSlet
 4. God ide og god ide. Der skal måske ikke så meget arbejde til projektet her, men jeg har altid selv synes at det var utrolig charmerende at kigge på et sådan "skole-kort i sin helhed.

  Jeg så engang en der havde hængt det op og dekoreret det med forskellige ting. Hun havde sat en nål alle de steder hun havde været på ferie. Hun rejste meget. Ydermere var der små citater og billeder på. Flot så det ud!

  Det drømmer jeg om engang at kunne gøre med et skole-kort over Norden. Jeg er trofast følger af det danske band Nephew. Det har ført til 34 koncerter spredt i Danmark, Finland, Norge, Sverige og Tyskland. Der skal mine nåle være.

  Ved ikke om det kunne gå ind under dit sidste med mere punkt :o)

  SvarSlet
 5. Hej Lone, se ind på min blog - jeg har lavet sleve til min mac, beklædt dåser til opbevaring og lavet flagranker/vimpler.... og beklædt en kommode til min søn. PS. selvom jeg selv har en bunke kort er jeg helt misundelig på dig, jeg er vist hårdt ramt at kortfeberen :-)

  SvarSlet
 6. Hej Lone
  Så lykkedes det, som du skriver. Jeg glæder mig til at se hvad du kan finde på at lave med landkort. Jeg er også i tænketank med nye udgaver af "verden".
  Miss AD

  SvarSlet