lørdag den 4. september 2010

Hvor godtfolk er.......


Jeg havde bestemt at jeg, igen i år skulle ha den store oplevelse at se DOK #1 udstille i Aalborg. Ville ikke gå glip af det. Så stinkende af bål, da jeg lige kom fra job og havde lavet vikingebrød på bål med alle mine nye og gamle børn, tog jeg min mand ved hånden for at få en oplevelse af de kreative.

Det var stort som sædvanligt. Jeg er så imponeret over hvad de kan med deres håndværk. Det sætter virkelig tingene i perspektiv for mig. Lille jeg, som er kreativ på stueplan.....

Men så var det jo at jeg lige så HENDE HER ... Det var stort. Ja naturligvis fordi hun er sååååå dygtig og jeg bare syntes at hendes ting er så flotte. Tænk sig, så smukke ting ser dagens lys i en lille kælder. MEN.. Yvonne er samtidig en af mine nye "mødre". Det var da for sjovt. Tjek lige ud hvad der bliver skabt fra denne kvindes hænder. Du vil smelte.. Jeg ved det.

Blev også imponeret over de smukke skibe som var sat op. De skabte et smukt sceneri lige midt i byen. Døm selv. Jeg blev i hvert fald glad for at se dem..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar