torsdag den 17. juni 2010

Hårdt arbejde lønner sig!Jeg må lige dele disse smukke oplevelser med jer.. Og naturligvis lige minde om at sådan noget ikke kommer af sig selv, bare spørg min ryg og skuldre.
Sågar vores haveskur har fået en omgang maling. Det viser jeg billeder af en anden dag. Der skal jo lige plantes lidt til at pynte i den ende af "Parken".

Det gode er at man sover såååååå godt om natten.

Drivhuset trængte, så det har jeg givet en stor omgang. Roald og jeg har slidt de sidste par dage efter arbejde, så nu må vi, for en lille stund, nyder resultatet, imens vi venter på at der er en kærlig sjæl, som melder os til et haveprogram. Et af dem som bygger os en ny udestue og gør noget ved vores frygtelige vold. Ellers har jeg da ikke noget at klage over.

2 kommentarer:

 1. Hej Lone.
  Arj hvor ser det skøøøønt ud, sådan en have ønsker jeg mig også :o) Du kan tror jeg også har sendt mange tanker til en venlig sjæl, der ville melde os og vores pløjemark til et haveprogram ;o)
  Dejligt I begge brænder for at give den en skalde i haven :o)
  Lidt tidlig men ikke desto mindre, dejlig weekend til jer begge i haven.

  Knus Anette

  SvarSlet
 2. hej Anette

  Ja en god tid i haven i weekenden har vejret vist sat en stopper for...

  Så den står nok på bryllup.. Man er vel royal..
  Haven er skøn, nogle steder. Har jo ikke vist de steder hvor den kunne trænge.. Jeg er blevet rigtig god til at fortrænge de områder.

  God weekend til dig også-

  Lone

  SvarSlet