mandag den 4. oktober 2010

Uglepude has arrived.


Her er den så....

Jeg har været rigtig heldig... Båndet, som jeg i tidernes morgen har fået foræret af Roald.. han har været heldig og fået det fra en nedlagt stofbutik, passede lige i farven. Dyreprint er jo in ;o)
Man skal ha lov til at være heldige nogle gange.. Det var jeg denne gang.

Her står den så, i godt selskab med de andre puder som jeg også har syet.. Behøver jeg sige at de er mere Roalds smag. Sådan er der så meget.

Puden skulle egentlig sælges sammen med de andre som jeg har klippet og skal sy en af dagene.. Nu er problemet bare at jeg er gået hen og blevet lidt forelsket i ham. Vil ikke så gerne af med ham. Roald er ikke fan af tøjdyr i sofaen. Hvad nu?

Det er jo en ugle, er der da slet ingen undtagelse? Jeg holder vejret og håber.

6 kommentarer:

 1. Syntes i hvert tilfælde som dig...at hr ugle er super skøn.

  SvarSlet
 2. Hej søde Lone.

  Ham Hr Ugle må du under ingen omstændigheder skille dig af med. Med det blik han sender enhver der sætter dig i sofaen, så kan man ikke andet end elske ham :o)

  Tak for din mail forresten. Mystisk du ikke har kunne ligge kommentarer inde hos mig..... Bum bum bum, er ikke noget puter geni :o/

  Håber alt vel i det nordjyske ??? Jeg har været hjemme i dag med en syg datter, nu er husbonden også ramt af efterårets knap så skønne "fornøjelser". Meeeen jeg satser på at gå fri ;o)

  Forsat god sy-lyst med uglerne, dem glæder jeg mig til at se.

  Mange varme knus og tanker Anette.

  SvarSlet
 3. Tak piger...

  Det var hurtigt I lige så Hr. Ugle... Ja han er skøn.. kan umuligt blive den eneste..

  Anette: God bedring med Prinsessen... Håber du går fri. For hvem gider være syg.. Ikke jeg. Det er livet jo for kort til.

  Alt vel. Her.. arbejder på at lave nogle lækre ting til mit julemarked. Den sidste weekend i nov. Du kunne jo kikke op ;o) Det var da en god idé.

  Aalborg er jo en skøn by at shoppe i.. og gå til julemarked i...

  hahah fuld af gode idéer er jeg.. ja jeg er så.

  Lone

  SvarSlet
 4. Jeg synes den er rigtig sød og det er jo en pude og ikke et krammedyr...så lad den da bo i din sofa!

  SvarSlet
 5. Hej igen :o)

  Hold da op, holder du et helt julemarked hvor du selv har en bette biks ??? Arj hvor er det sejt, Lone :o) Og det var da en alletiders idé at jeg kom forbi. Desværre passer netop den weekend ret skidt :o/ Meeeen ser stadig til at rende ind i dine fodspor en anden god gang, søde Lone :o)

  Forsat god aften.
  Varme kram Anette

  SvarSlet
 6. Hej Lone :-)
  Mailen er: mia@nfskole.dk

  Vi skrives
  Mia

  SvarSlet