onsdag den 1. september 2010

Babyshower


Ja jeg elsker jo Babyshower..

Så da der skulle holdes hemmeligt shower for Nalle, var jeg på pletten...

Heldigvis var vi flere, som gerne ville være behjælpelige, så det blev et helt fantastisk hyggeligt shower... Jeg lagde hus til, pyntede op og stod for de aktiviteter vi skulle lege...
Jeg havde valgt at pynte op med lyseblåt og turkis. Vi ved jo at maven indeholder en Adam. Hvis I kikker godt efter på collagen, kan I se billedet af Nalle som jo egentlig hedder Nathalie. Disse dejlige ventebilleder har jeg taget. Det var en sjov dag med 184 billeder for at dokumenterer den søde ventetid.
Tror og håber at Nalle blev meget glad. Hun fik masser af dejlige pakker, som skal hjælpe hende og Michael til at tage imod Adam, når han meget snart skal fødes hjemme i deres egen stue.. Har inviteret mig selv, ved ikke hvor godt det gik med det.. Men jeg glæder mig meget til at se det lille vidunder.
Se, der var jo så en mere ting som jeg har bedrevet tiden med siden sidst...

4 kommentarer:

 1. Ih, så fint. Det ser ud til at have været en god aften.. vile ønske jeg kunne være der.
  ... Hov vent!.. he he.. tak for en skøn aften, vi har fået kigget alle de fine gaver igennem, og tøjet er sorteret og vasket.. og klart! (nu må han godt komme.. havde bestilt en september baby.. og det er nu!)
  ps. har du flere billeder? mener ikke at kunne huske at der blev taget billeder i løbet af aftenen.. eller?

  SvarSlet
 2. Ikke billeder af gæster m.m. kameraet var på stand by.. til bryllupsdagen.. sorry.. man skulle næsten ha haft michael til at udstyre din taske med dit eget kamera.. Men det havde du nu nok opdaget...

  Godt du hyggede dig..

  Lone

  SvarSlet
 3. Der har da vist også været en del arbejde med sådan en begivenhed....

  SvarSlet
 4. Stor opstille men jeg manglede at vide, hvis du kunne skrive
  lidt mere om dette emne? Jeg ville være meget taknemmelig, hvis du kunne uddybe lidt mere.

  Mule poser

  SvarSlet