onsdag den 14. juli 2010

Del 3.

Her er de så... Mine dejlige hundehvalpe.. 9 stk. blev det til.. Den ene hvalp er dog kommer tidligt fra moderen.. En sød historie som I får lidt senere i dette indlæg.

Som frygtet kunne mine fingre ikke så meget som ønsket pga. min vortebehandling, derfor tog hvalpefødslen lidt tid.

Men jo jo.. Muselbjerg har gættet rigtigt.. Hvorfor mon? Hun var så sød at sende mig linket til disse dejlige hunde.. Tak for det.. Du kan se hendes hunde og giraffer HER.

Som altid, har jeg ændret lidt på mønsteret.. Var ikke så vild med de fødder som hunden er skabt med, men det er jo smag og behag...
Nå tilbage til den søde historie...
Vi har på vores gade nogle dejlige naboer, vi har det ualmindelig morsomt.. Den ene nabo har en dejlig pige ved navn Christinna.
Den sødeste lille pige med lyse lokker, hun snakker i et væk, det er ikke altid vi forstår, hvad hun fortæller os, pyt med det.. så fniser vi lidt.. Faktisk tror jeg nok vi på gaden er blevet lidt enige om at der er lidt tysker i hende ;o)
Hun har lige været til undersøgelse på hospitalet, det gik rigtig godt, hvilket i sig selv jo er dejligt.. Så jeg blev blød om hjertet og gav hende den første lille hvalp. En hvid og lyseblå en med blå øjne.
Spurgte hende om hun ville ha en lille hundehvalp, det ville hun gerne. Sagde til hende at hun jo skulle gi den et navn. Christinnas mor ville hjælpe på vej, det vil de søde mødre jo.. Skal den hedde Fido ? Sagde hun. Christinna sagde: Bidigts........ Vi er ikke helt sikre på hvordan det staves ;o)
Jeg måtte sige til Christinnas mor at det jo var meget praktisk at give sin hund et navn, som man selv syntes, man kunne udtale.. så det gjorde hun.... Er hun ikke skøn..
Et par dage senere til havehygge i deres have, nærmere betegnet, car port, spurgte jeg igen. Hvad hedder din lille hvalp? Den hedder HUND.....
Sådan.. Ikke mere snak om det navn.....

7 kommentarer:

 1. Heheh morsomt :) Dine dyr er så fantastisk fine. Den giraffen jeg vant hos deg er bare lekker, så fint laget, jeg ser på den av beundring altså, så flink du er ! :)

  SvarSlet
 2. De er bare SØDE...
  Og kær historie, lyder som en skøn lille pige. Og hund er da det rigtige navn :-))

  SvarSlet
 3. Så skjønne og flotte!
  Ha en flott sommerdag!

  SvarSlet
 4. Hej Lone ;0)
  Hvor er de blevet fine,de der fødder havde jeg altså også lidt bøvl med. Har du fået dem til at stå på alle 4 ben
  Julie

  SvarSlet
 5. Tak tak..

  Ja jeg syntes faktisk at hundene er rigtig søde... Især når man ser dem bagfra.. så ligner de virkelig en lille hundehvalp..

  Julie: Ja jeg har fået dem til at stå på alle 4 ben, men mest hælene på forbenene.. Det afhænger af hvormeget man stopper dem..

  Er godt tilfreds.. Tak igen fordi du ville dele et kup...

  Lone

  SvarSlet
 6. De er godt nok fine og sikke mange du har produceret. Godt de ikke skal fodres og luftes ;)

  SvarSlet
 7. Hej Lone.
  De er da bare for skønne :o) Altså hvor du kan. Imponerende at du selv kan lave mønstrene, du er sej :o)
  Anette

  P.S. Har svaret dig i dit forrige indlæg.

  SvarSlet