lørdag den 23. januar 2010

Nye KnaparmbåndSom jeg har fortalt i et tidligere indlæg, her på bloggen, er jeg bidt af knapper. Jeg arbejder meget med knapper, og laver mange forskellige armbånd. Syntes lige der er tid til at vise en ny sending... Egentlig siger min kære mand, at nu må det være nok med de kære knapper, men har fået en del efterspørgseler på dem, så det bliver ikke stop i denne omgang. Da jeg for noget tid tilbage var i Århus, solgte jeg en del, så helt galt går det da ikke med de knapper.
Har lige vist en del af mulighederne, lidt til alles smag. De er da sjove og anderledes og alle armbåndene. Hvem vil ikke syntes det... ja det kan jeg jo ikke sætte mig ind i. De fleste af mine armbånd, er bundet med lædersnor, enkelte gange har jeg valgt at bruge en anden, og mere solid snørre, men den har jo ikke helt den samme charme.
Ved en anden lejlighed vil jeg vise de andre jeg har lavet.. Hvis der skulle være en enkel sjæl som er interesseret... ;o)

3 kommentarer:

 1. Fede fede armbånd!
  Jeg har ikke snakket med min veninde endnu, som kender dem ældre mand med garndimserne, men jeg ser hende mandag, så jeg skal nok give lyd :)
  Jo, jeg var på Hals Marked sidste sommer, men kommer det ikke i år. Det er meget hyggeligt, men også en del tidskrævende, så det bliver ikke i år :) Men man kan altid ringe og aftale en tid hos mig, for jeg sælger jo ved bagdøren :) Dvs. alt hvad jeg har på nettet + noget mere til, er jo tilgængeligt på min adresse.

  SvarSlet
 2. de er bare så fede de armbånd :)

  SvarSlet
 3. Tak Piger..
  Det var sødt sagt..

  Mette:
  Glæder mig til at høre nærmere.. Og også om hvornår jeg kan banke på din bagdør ;o)

  Lone

  SvarSlet