lørdag den 13. oktober 2012

Hjemmesyet penalhusPenalhuse er nemme at sy.. De er overskuelige en god gaveidé.. Julegaverne står for døren.. Disse er syet med foer.. Så de er lige så flotte indeni som udenpå..

Denne model er også på programmet nor der er syskole i DUSSEN..  Penalhusene er populære. Børnene bruger dem flittigt og samtidig er det et projekt som er til at se en ende på..
4 kommentarer:

 1. Det er dejligt, at børnene laver noget, som rent faktisk kan bruges til noget og som er fint at se på. En rigtig god idé.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak EVA..

   Ja som jeg skrev i et af mine indlæg om syskolen, så husker jeg tilbage til en tid, hvor det var håbløst op af bakke, med at få lov til at sy noget man gad at eje.. Det vil jeg ikke være med til. Så vi er sprunget lige ud i de "Store" projekter

   Lone

   Slet
 2. Hej Lone. Jeg kan godt forstå, at det er populært at sy sit eget penalhus. De er super flotte og i et fedt stof. God ide...


  Kh Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mette..

   Tak for roserne.. De kommer i sandhed fra en som er god til at sy... Bruger mit Penalhus flittigt.. Ja måske det var en toilettaske.. Men nix.. her er det blevet til et penalhus..

   Pigernes penalhuse er blevet flotte, det syntes jeg også.. Stoffet er jo også taknemligt.. Ikeastof er jo sagen..
   Lone

   Slet