torsdag den 23. februar 2012

Samlingen vokser

Ja som I kan se, så vokser min samling. Det gør jo absolut ingenting. Det betyder dog ikke at jeg har opgivet at finde flere.

Gerne flere af de som står til venstre, i flere størrelser og nogle uden hals.


Men der er jo tid, at være samler er jo en livslang beskæftigelse. Så går der jo også tid med det. Det ved I jo kun alt for godt. For I samler også.. Jeg ved det...


Hvad samler du på?

6 kommentarer:

 1. Rigtig fin samling du har, så er der jo også en god grund til at komme på loppemarkeder;-) ha en dejlig dag.

  SvarSlet
 2. Sjovt at du samler disse "hoveder" - sådan nogle har jeg haft, men hvor de er endt, det ved jeg ikke. Jeg havde også både de blå og hvide, jeg mener min mor havde en stor hvid med noget brunt på :-)
  Jeg vil sige, at jeg samler ikke, men hvis du spørger mine børn, så vil de sige "hvad gør du så" - jeg har ikke noget specielt, at jeg bare må ha', men jeg elsker gamle ting :-)

  SvarSlet
 3. De er alts fine de hoveder! Jeg samler vist planter, frøer, julepynt, forskellige farver bomuldsgarn og alt muligt andet!!!

  SvarSlet
 4. Jeg ejer en i brun keramik "Jyllingepigen". Vi fik den til vores bryllup for godt 30 år siden, så jeg nænner ikke at skille mig af med den, selv om den står i et skab. god jagt.

  SvarSlet
 5. Hvor er det sjovt at så mange kender disse potter, men ingen ved hvor jeg skaffer dem..

  Ingen, ud over mig vil ha dem stående, men der ud over, så er jeg på egen boldgade.. så nu vil "alderdommen" gå med at lede ;o)

  Ellen.. gode minder har jeg også svært ved at skille mig af med... får du brug for pladsen i skabet, ved du hvor jeg er :o)
  Lone

  SvarSlet
 6. Altså ... jeg har en af de grå stentøjs med blå bemaling, som jeg gerne vil sælge.
  jeg kan sende dig nogle billeder, hvis du er interesseret :)
  marchen@live.dk

  SvarSlet