lørdag den 18. februar 2012

Kunne ikke lade væreHer i huset ryger vi IKKE.


Tiltrods for dette, kunne jeg ikke modstå dette lille kuværtaskebæger. Det er et Lyngby askebæger og jeg har betalt den redelige formue af 10 kr. for det. Har da ingen aning om, hvorvidt det er en ok handel eller de bare ikke koster mere end det..


For mig, er det også lidt ligegyldigt. Kunne bare ikke modstå den flotte cremede farve og de små bølger kanten rundt. Det må kunne bruges til noget andet..


Har ikke helt bestemt mig for hvad det kunne være.. Har du en idé siger du da bare til.. Gør du ikke?

5 kommentarer:

 1. Det kan da fint bruge til at være "underkop" for bloklys!

  SvarSlet
 2. Nej det kan det ikke.. Det er jo et kuværtaskebæger med en meget lille diameter.. det er så småt, som sådanne nogle jo er..
  Var det blot et stort et, var det da en fantastisk idé..

  Lone

  SvarSlet
 3. Super godt fund til de penge! Uj altså de ugler der Lone, dem er jeg godt nok vild med. Men mener du før har skrevet at de ikke er købt herhjemme?

  SvarSlet
 4. ja Helle.. de er købt i Sverige. Man kan vist ikke få den store mere.. Jeg har blot set den lille på deres hjemmeside..

  Lone

  SvarSlet
 5. Hej Lone
  kan se du skal med til krea-træf hos Laralil. Jeg kører derned, og har Tina, Sanne, Katrine og Mette med. Jeg kan have to mere i min 7-peroners bil. Vil dig og Camilla med? Vil du skrive til mig på min mail lenedragsbaek@mail.dk så aftaler vid opsamlingssted og tidspunkt..

  SvarSlet