søndag den 5. februar 2012

Hovedpotter.. Hvor er I?

Der mangler flere.. Jeg ved de findes i flere udformninger og farver.. jeg har fået den idé at de ser skønnest ud hvis de står i flok. Er det ikke sådan med os kvinder, vi elsker at stå sammen..
Ved du hvor de er?


De er ikke der hvor jeg har kikket.. Læg et ord til mig, hvis du ser dem. Tak
Nu er jeg jo så velsignet at jeg har fundet de fleste af de Wiinblad ting, som jeg har kikket efter. Nu er det blot en skøn samling af kønne hoveder, som lader vente på sig.. Håber sådan du vil hjælpe....

Det hvide har jeg arvet efter min mor. Hun havde en Husfred i det.. Dem tager jeg desværre livet af så det går ikke her.. Men har allerede købt en skøn plante som skal i, derfor må der jo ikke gå for lang tid...

Er jeg egentlig den enest, som har set dem høje, brede og uden hals? Nej, vel?

13 kommentarer:

 1. Uuhh de er så fine de ansigter. Min mor havde en, hvor hun altid såede karse i, så den stod fast i køkkenvinduet.Håber du får fat i dem. God søndag

  SvarSlet
 2. De ansigter er så fine, min mor havde sådan et som dit det hvide, og der var næsten altid husfred i, det så så godt ud.

  Mon hun stadig har det, kunne lige spørge for så.... Det er jo rigtig sødt.

  Kram Marlene

  SvarSlet
 3. Min mor havde også sådan en som din den hvide også med husfred i...jeg synes det er lang tid siden jeg hat set hovederne i genbrugsbikserne...

  SvarSlet
 4. Hallo piger..

  De er da alt for skønne. Man kunne godt frygte at det er tegn på at andre også syntes de er søde..

  Hold nu øjne og ører åbne.. Måske vi er heldige.. så jeg får en lille samling.

  Ved de også er mindre og uden hals.. Høje og stadig til lidt mindre blomster..

  Den store er til almindelige blomster.. størrelsesmæssigt, altså..

  Lone

  SvarSlet
 5. Jeg husker også et hoved med husfred i fra min barndom:)

  (Og NU har jeg set isskulpturer i balloner. Og mange andre. De er fine.)

  SvarSlet
 6. Hej Lone
  Jeg ved at det blå/grå hoved findes i 3 størrelser, og den du har er den lille, og samme serie blev lavet i hvid, de er nemlig lavet på min forældres værksted i 70´erne, og der blev lavet rigtig mange af dem, så de skulle være til at finde på div. loppemarkeder. Jeg ved også, at der i den samme periode blev importeret nogle der lignede dem meget, også i forskellige størrelser, og også uden fod. Dit hvide hoved er en af de importerede.

  SvarSlet
 7. Kære Anonym

  Tak for din besked..
  Du siger de er til af finde på diverse loppemarkeder.. jeg har ikke kunne finde dem.. jeg har ledt huller i jorden.. uden held.. så ser du nogle så er jeg den som bliver sååååå glad hvis du lægger en kommentar..
  Ved du også hvad de hedder.. for jeg ved det ikke og derfor er det svært at søge på dem..

  Lone

  SvarSlet
 8. Hej Lone
  Hvis det er nogen hjælp så hed firmaet Aksini Stentøj, jeg har aldrig hørt dem omtalt som hoveder eller hoved opsats. Jeg ved ikke om der skulle ligge nogle i gemmerne, hvis jeg finder nogle så skal jeg nok tænke på dig.

  Anne Holst Fink

  SvarSlet
 9. Der skulle stå aldrig hørt dem omtalt som andet end .... ;-)

  Anne Holst Fink

  SvarSlet
 10. Tak Anne...

  Jeg arvede et af min mor.. og der skal flere til... ingen tvivl om det.. jeg skaffede engang et stort i blågrå.. jeg har ledt og ledt. Desværre kan jeg ikke finde det.. Det er jeg så ked af .

  Har tidligere set de hvide i flere udformninger. Dem er jeg også interesseret i. De er også som forsvundet..

  Tak for hjælpen...

  Lone

  SvarSlet
 11. Bruun-Rasmussen auktioner har 2 flotte skjulere, koster også derefter!!!

  SvarSlet
 12. Dejligt at få lidt info om disse hovedpotter. Jeg har selv lige fundet 4 af slagsen og har søgt info om hvor de kom fra.

  http://mariesfabrik.blogspot.dk/2012/06/brugt.html

  Jeg har også fundet en højere vase i samme stil der forestiller en "hel dame" med kjole og arme. Udsmykningen ligner meget men ikke helt. Ikke helt de samme prikker i halssmykket og lidt variation i ansigtet og håret. Kender du noget til om den er fra samme firma?

  http://mariesfabrik.blogspot.dk/2012/05/genbrug.html

  Mvh Marie

  SvarSlet
 13. Jeg er også faldet over nogle til salg på denne side, hvis du stadig er interesseret (der er vist 2-3 hoveder og også et par af damerne, som jeg har fundet ud af også er aksini).

  http://www.krambiksen.dk/39290888?i=37896594

  SvarSlet