søndag den 22. januar 2012

Jeg har mænget mig med de "kendte"

Melodi Grand Prix 2012...Sikke en fest.. Det er ikke sidste gang jeg gør dette.. Det har været så morsomt, stort og ikke mindsts sjovt.
Aftenen begyndte med spisning, hattene fundet frem og Disko kuglen om halsen. Så var stemningen lagt og forventningerne til en god oplevelse var fundet frem.
Alt blev indfriet.


Billederne skulle gerne give et indblik i aftenen, dog ærger det mig at jeg ikke havde det Gode og Store kamera med. Det var så svært for mit " lommekamera" at tage klare og oplyste billeder i salen.
En aften med masser af "KENDTE", ved da ikke lige hvad der gik af mig. Var sammen med et par skønne quinder, som gerne ville ha´ autografer og billeder.. Så jeg hoppede på vognen, da jeg jo ikke høre til den generte type var dette ikke svært. De var jo over det hele..
Vi kom sågar på 24 Nordjyske... Kik lige her, hvis du er nysgerrig efter hvordan vi hyggede os.


http://www.nordjyske.dk/webtv/seneste-nyt.aspx?clipId=21616

Her ser i Christian. Han var en af mine favoritter.. Desværre blev det ikke ham, som gik af med sejren.. Vi sad ganske tæt på de som skulle optræde. Dommerne sad lige foran os.. Det var så godt.


Jo Jo.. Mødte dem alle.. har lige lagt lidt billeder ud.. Der gik jo skæg og ballade i det. De vrimlede jo frem som små myrer.. så kunne man da lige så godt, lege Blogger i stor stil... Så det gjorde jeg.

Vi havde en skøn aften.. Her vil jeg da lige sende et stort tak til de skønne Quinder, som jeg tilbragte aftenen med. Jeg glemmer det sent.. Hvis nogen sinde...

At gå til Grand Prix indebærer også at man er på "arbejde". Vi fik poser med alverdens ting, som skulle bruges til at skabe stemning med.. Sang nr. 1 skulle bruge Røde Hjerter .
Dem havde vi meget sjov med...

Hvis du aldrig har prøvet at være til Melodi Grand Prix, så skulle du prøve det.. Jeg er fan.5 kommentarer:

 1. Hej Lone. Sikke en festlig aften med alle de kendte. Jeg så dig godt i tv.

  Kh Mette

  SvarSlet
 2. Det er søreme festligt ud, dejligt I havde en god aften

  SvarSlet
 3. Hej Lone..

  Jeg kiggede efter dig på tv.. men nej - kunne ikke spotte dig.. Fint at du så kan dele ud af dine goe misundelsesværdige billeder.. Uha jeg gad da godt stå ved siden af osse.. ;0)
  KH Iben

  SvarSlet
 4. Hej Piger..

  I kan tro det er en skøn oplevelse.. vi havde en fests...

  Nu kan jeg endelig skrive igen.. Ved ikke hvorfor.. for jeg har intet gjort.. for jeg aner ikke hvad jeg skal gøre ved det..

  Lone

  SvarSlet