torsdag den 29. december 2011

Halstørklæde under hurtig vejs ;o)

Endelig er der tid til at lave noget andet end juleting. Indrømmer det nødigt, men det er altså dejligt at det er noget andet jeg er igang med. Dette skal blive et halstørklæde til min hvide tunika. Glæder mig meget til det er færdig.

Der skulle være stor chance for at det er snart, for som du sikkert kan se på billedet... så er jeg faldet og har forstuvet min fod. Ispose og foden op, er mit lod det næste stykke tid.. Nå ja og så mit halstørklæde.Har slet ikke tid til dette. Jeg var jo lige begyndt på ovenstående.. Jeg var begyndt i træningscenteret. Løbebånd og masser af jern.. Jeg var jo blevet helt tændt på det. Elskede det, kan næsten ikke tro jeg nogensinde skulle sige dette..
Og nu sidder jeg her... æv for den.

4 kommentarer:

 1. Hvor er det surt med den fod - og når man så lige er kommet godt igang med motionen, så er det rigtig ærgerligt at blive sat i stå - men lov mig lige, at du bruger den tid, der skal til og ikke går for hurtig igang - jeg forstuvede en fod tilbage i 2007, jeg var på det tidspunkt rigtig godt igang med motionscenter og vægttab (jeg er meget overvægtig), så jeg tog ikke foden alvorligt nok, med det resultat, at der gik over 2 år, før jeg igen kunne gå normalt på den og komme op på samme niveau med motionen.
  så gør dig selv den tjenste at alde foden få den tid, den har brug for - rigtig god bedring med den og god fornøjelse med tørklædet :-)

  SvarSlet
 2. Randi.. har også lagt en kommentar på din blog...

  Jeg er ikke for god til at sidde stille, men foden fortæller mig når det er nødvendigt.. æv..

  Jeg skal nok komme igang igen.. for det er sjovt at træne.. Min mand følger gerne med.. det gør hele forskellen..
  Lone

  SvarSlet
 3. Det er da ikke den værste tid hvis altså manden også er hjemme ...
  Jeg fik en forstuvet fod lagt i gibs og måtte slet ikke støtte i 10 dage ...
  Til gengæld blev den hurtigt som ny igen.

  SvarSlet
 4. Din stakkel. God bedring.
  Det er jo så ikke så ringe at sidde med lidt håndarbejde:)

  SvarSlet