søndag den 20. marts 2011

Kan det kaldes håndarbejde?

Ved ikke helt om man kan kalde dette for håndarbejde.. Altså min indsats.. Jeg sidder her med lånte fjer. Det vil sige, min søster har dårlige hænder for tiden, og kan ikke bruge en nål til at hæfte ender. Som den søde søster jeg er, (det er hun og jeg enige om) tilbød jeg at gøre det for hende.. tusindvis af ender senere overvejer jeg, om jeg tilbyder dette en anden gang...
Uanset er det jo blot nogle søde babytæpper som hun har hæklet. Hun er nu skrap. Som altid når der arbejdes her, sidder min skønne fugl enten i håret eller på fingeren, og forsøger at spise garnet, det gjorde han også idag.


Denne søde babytrøje manglede kun knapper. Det er jo lige mig, så det var ikke så slemt. Jeg måtte endda selv vælge, det mangler da også bare. (Hun læser ikke med, så det kan jeg sagtens skrive ;o))

Læg lige mærke til at jeg har valgt knapper som ikke er ens, det er det skønne ved disse perlemorsknapper.
Håber den falder i god jord, for den er blød og dejlig. Måske jeg snart skulle få lært det med de strikkepinde. Det falder mig ikke nemt.

2 kommentarer:

 1. Hej Lone..
  Sikke nogle smukke trøjer.. Jeg bliver helt vemodig når jeg ser billedet af din skønne fugl.. Jeg har selv haft en blå undulat, som fulgte mig over alt, og skulle være med i alt hvad jeg lavede.. så hyggeligt.. men han er her desværre ikke mere.. snøft.
  Tak for din kommentar på min blog, er rimelig ny herinde, så synes det er så hyggeligt når nogen skriver en lille hilsen.
  Jeg er ked af jeg ikke skrev tilbage til dig, men kort fortalt, er jeg gravid, og har været sygemeldt siden uge 8, er i uge 31 nu, har haft rigtig mange problemer, og mine plukveer og smerter er taget meget til bare den sidste uge, så jeg er vist optimist hvis jeg tror jeg kan deltage i blogtræffet, desværre... jeg ville ellers elske det, men må være med næste gang, har fået afvide af min læge det er vigtigt jeg holder mig meget i ro, da jeg fødte for tidlig første gang, og de er bange for jeg gør det igen...
  Nå men det blev en længere forklaring.. smil.
  Jeg har tillad mig og sætte mig på som fast læser ved dig, skøn blog du har.
  Smil du er selvfølgelig også velkommen hos mig..
  ha en fortsat dejlig dag.
  Smil fra Tina

  SvarSlet
 2. jamen da..

  Trist når man mister dyr man er kommet til at holde af. Vi arvede denne fugl efter mig mor som ikke her hos os mere.

  vi er gået hen og blevet glad for den, han er sjov og underholdende.

  Håber alt går bedre med graviditeten..
  Held og lykke med det..
  Lone

  SvarSlet