søndag den 9. januar 2011

Flere knapper. Morgenhygge i solens stråler

Solen skinner smukt gennem ruden her til morgen. Det kan da kun inspirere til hygge om produktion. I dag er det armbånd. Det er ikke det at lave armbåndene som tager tiden. Det er det at udvælge dem..
Jeg får samtidig mulighed for at sidder stille og roligt og nulre med alle mine knapper, så jeg klager ikke. Det er ren fornøjelse. Man opdager jo knapper, man ikke vidste man havde.

Jeg har lavet knaparmbånd i flere år. Mange forskellige modeller, farver og størrelser. I dag er det blevet et rigtigt "Pædagogarmbånd" vil mange nok sige. Det gør mig ikke noget.

Farver gør mennesker glade. Det vil dette armbånd også gøre. Men har du lyst til at se dem med mere "stil" så kik i siden på min blog samt mange tidligere indlæg. Der finder du dem...

Det færdige resultat ser du senere i dag.

5 kommentarer:

 1. Den er så fin den knapsamling, hvordan dælen har du fået lavet den?

  SvarSlet
 2. Jeg er også vild med din knappesamling. Wow det ser godt ud med alle de knapper.
  Jeg er pænt misundelig ;-)

  God søndag..

  SvarSlet
 3. hahh

  Jeg har mine forbindelser.. Og for at gøre det værre.. så er dette blot en lille beskeden del.. Jeg har mange.. rigtig mange.

  Lone

  SvarSlet
 4. Hold da lige op med knapper, her kan jeg slet ikke være med. Men der er også forsvundet ret meget i min samling i tidens løb, så er nede på en enkelt kasse nu. Men skal på jagt efter nogle i turkis, orange, gul og klar grøn, har lige måttet finde på anden løsning til et projekt hvor der skulle have været brugt de farver, og var sikker på at dem havde jeg da liggende, men niks ingen tilbage.
  Så det må blive det næste indkøb.
  Imens vil jeg så være lidt småmisundelig over din imponerende samling :-)

  Og det er ikke pædagogagtigt at lave armbånd af kanpper, kun iderigt og kreativt.
  Kh Lene

  SvarSlet
 5. Wauuu, du har alså bare vildt mange knapper.Eeeelsker knapper.... Må vidst hellere finde dem frem igen. Har dog slet ikke så mange som dig.

  SvarSlet