mandag den 24. januar 2011

Flaconskål. Uden sukker og kartoffelmel..

Har lavet flaconskåle tidligere. De er også at finde her. Denne gang uden sukker og kartoffelmel. Denne skål er så stiv og fast at kartoffelmelen ikke kan være med.
Den tåler vand og fast behandling.
Har denne gang brugt en stor og flot flacon som min kære søster har hæklet.
Bare det var mig. Jeg formår det bare ikke.. Vil så gerne lære det. Måske en dag.
Jeg har brugt Pavapol. En klæbemasse som kan købes her.
Det gjorde jeg, og alle børnene har snart lavet en som deres mor uden tvivl bliver glad for.
Denne skål skal bruges til fødselsdagsgave. Hurra, Hurra.
Et ønske, som naturligvis skal efterkommes. Kollegaen, som ønsker sig en skål, læser vist ikke med her, ups dvs. det tror jeg ikke. Men så må hun lukke øjnene, og bilde sig ind, at det ikke er til hende. Hun må simpelthen finde skuespillertalentet, og se overrasket ud, når hun pakker op. ik´os´?
Så nu vover jeg pelsen og lægger billedet ud nu, også selv om at der er lidt tid til den store dag.

9 kommentarer:

 1. Det er godt nok smart. Har aldrig set det før. Man kunne vel ikke lokke dig til at lave en DIY på denne?
  Kh B

  SvarSlet
 2. jojo.. Barbara, det kan du godt.. men der er mange af dem ude i blogland..

  Men snart vil jeg da lige vise hvordan...
  Lone

  SvarSlet
 3. Hej søde Lone.

  Du kan altså noget med de flaconer :o) Igår var jeg ved at pakke mine hæklede flagranker ned og tænkte på dig. Jeg har problemer med at flagene ligesom "ruller" i splitflags-spidserne. Tænkte på dig og dit kartoffelmel, men det du har brugt her er måske et bedre bud ??? Flagene er hæklet i bomuldsgarn, som jo nok er noget tykkere end det din søster har hæklet flaconen af. Tror du det ville kunne bruges til at få glatte flag ???

  Jeg må endnu engang bukke mig i støvet over din iver. HOLD DA HELT MAGLE hvor har du gang i mange ting. Din evne til hver dag at prøve nyt imponere mig faktisk ganske voldsomt :o)
  Hvordan står det til i det nordjyske ??? Godt håber jeg :o) Her hos os flyver tiden afsted. Asta er snart 1½ år, hun blir bare så stor så stor. Hver dag gør hun en ny opdagelse, og det gør vi andre så sandelig også :o)

  Mange varme kram til dig Lone.
  Kh Anette

  SvarSlet
 4. Hey Lone!

  Sikken en fin skål du har fået lavet. Jeg er selv ved at eksperimentere lidt med 'stivning' af flakoner, og prøvede mig forleden frem med sukkerblandingen, men selv om jeg var sikker på at alt sukker var opløst, så sidder der desværre stadig sukker-krystaller på det tørre produkt!
  Jeg har forsøgt at finde dét der Pavapol på Creaative Company, men kan ikke finde det. Kan du evt. sende mig et link til produktet, for det vil jeg rigtig gerne prøve. Det er jo lidt smart at det er vandfast!
  Ha' en superskøn dag.
  Kh. Jane

  SvarSlet
 5. Hehe .. nu har jeg naturligvis fundet det!! :-) Er der særlige tips du vil dele ifb. med brugen af klæbemassen? Blandede du vand i, eller hvordan? Hvor længe skal det tørre??

  Kh. Jane aka. Spørgejørgen!! ;-)

  SvarSlet
 6. ... og så lige det sidste spørgsmål (tror jeg!) i denne omgang. Hvilket produkt var det præcist du brugte. Der er jo både noget skulpturlim og noget plast-halløj. Der står at man får det vandfaste resultat, hvis man blander plastmassen med skulpturlimen ... hmmm ... glæder mig til at høre hvad du gjorde!
  Kh. Jane igen igen ...

  SvarSlet
 7. Hej piger..

  Undskyld det sene svar.. Jeg har vist ikke fået tilmeldt mig at få mail opfølgning ... sorry...

  Skålen er noget af det nemmeste.
  Mit råd er at dyppe flaconen i rent vand først. Dernæst vride den hårdt for så at dyppe den ned i limen.

  Jeg bruger ikke pastaen, men den flydende skulpturlim.

  Den vil være tør dagen efter.

  Anette:

  Dejligt at høre at Asta bliver en dejlig og stor pige, måske der snart er flere på vej... fnis...

  Dine flag kunne jo sagtens dyppes. men for at være sikker på at du bryder dig om resultatet så prøv med en gammel flacon først.

  Bruger du flagene og flaconer, så vrider jeg dem ikke for hårdt, men nok til at de ikke drypper for meget under tørring, dette kan nemlig give små limdråber som ikke kan knækkes af.

  God fornøjelse til Jer alle.. Det er vist første gang jeg ikke har fået svaret i samme øjeblik folk har skrevet.. Det skal ikke ske igen

  Lone

  SvarSlet