mandag den 6. september 2010

Filtede skåleJeg har været på besøg i "Huset" i Hasserisgade i Aalborg. Der var håndværker Marked. Jeg blev så inspireret. Der var udstilling af 52 meget dygtige håndværkere. Der var alt fra filt til ler og glas. Jeg så disse skåle blive fremstillet på et af de arbejdende værksteder, og måtte hjem og forsøge mig.. det kunne ikke vente. Så jeg har filtet.. og jeg er begejstret..
Det er ikke sidste gang jeg skal lave skåle. De er så nemme og de kan jo laves i alle de farver man kunne ønske sig.

Der er ingen tvivl om at der er plads til forbedringer, og koncempudvikling. Det skal jeg glæde mig til. Dog syntes jeg de blev ok til at være de første forsøg..

13 kommentarer:

 1. Dine skåle ser virkelig fine ud Lone. Putter du en slags stivelse i eller tørre filten bare over "formen"

  SvarSlet
 2. Hej Ditte

  Så lige du havde skrevet, så jeg når da lige at skrive hurtigt tilbage..

  Skålene er uden stivelse. Det er helt almindeligt vådfiltning...

  Lone

  SvarSlet
 3. De er superflotte, dine filtede skåle.

  SvarSlet
 4. Hej søde Lone.

  Altså altså. Det er alt for lang tid siden jeg sådan for alvor har været forbi dine fodspor..... Bum bum bum, nå men nu er jeg her :o) Håber du fik min mail ???
  Jeg tror ikke jeg kender nogen der mestre SÅ mange forskellige færdigheder som dig Lone. Det er SÅ imponerende. Nu også filtskåle :o) De er vildt flotte og tænk i første forsøg. Jeg er meget imponeret.

  Håber alt vel i det nordjyske hos dig søde Lone ??? Jeg er startet på job igen, så nu kom den virkelig verden også til Glaphuset. Men det går nu godt. Du var virkelig god til at fornemme vores elskede Asta, for det går stadig super super i dpl. Det skal jeg nu lige huske til en anden gang. Hvem ved når vi når til børnehave måske ;o) Så må vi lige mødes et MEGET hemmeligt sted med Lone og hendes fodspor :o)

  Mange varme hilsner til dig Lone.
  Kh Anette

  SvarSlet
 5. Hej Alle:
  Tak for de søde ord om mine nye skåle.. Jeg er ikke færdig med den teknik.. Det skal nok blive godt...

  Anette..

  Hvor er det dejligt igen at høre fra dig.. Jo tak jeg har fået din mail, mener da også jeg har svaret.. hvad er der nu sket med den? Æv..
  Jeg er så glad for at prinsessen stadig har det godt.. Min krystalkugle ser klart ;o)
  Tak for de rosende ord, jeg er den slags kreaperson som vil prøve mange ting, men fordyber mig sjældent i noget, så meget at jeg bliver vild prof til det.. F.eks. så når jeg jo slet ikke dig på symaskinen. Det skal trænes igen... har så mange planer...

  Jeg er med på en ny date, et hemmeligt sted måske.... hahhah men hvorfor vente til Asta skal i børnehave.. det er der da alt for lang tid til... Håber på et snarligt blog træf.. ellers finder vi på noget selv... i´`?

  Kærlig hilsen Lone..

  SvarSlet
 6. så fine skåle. har altid gerne ville "forstå" det der filte haløj ;) det er virkelig nogle fine ting man kan trylle frem :)

  KH Sara

  SvarSlet
 7. Tak Sara..

  sødt sagt.. jeg er nu heller ikke filteekspert, men har haft held med nogle enkle teknikker som har grebet mig, og jeg har fået nolge gode ting ud af..

  Lone

  SvarSlet
 8. Jeg synes de er fine, og rigtig dejlige farver du har brugt!

  SvarSlet
 9. Hej igen :o)

  Hmm, tror desværre ikke din svar mail er kommet igennem :o/ Måske du kunne prøve at sende den igen ??? SÅ sejt at kende en med en SÅ klar krystalkugle :o) Men du har da ret, der er da alt for lang tid til hun skal i børnehave :o)
  Jeg tar hatten af for din filte passion. Jeg har prøvet filtning 1 gang, og jeg havde simpelthen bare slet slet ikke tålmodigheden til det. Hvorfor skal man også nødvendigvis dvale ved det samme, det er altid sjovt at prøve nyt og mærke at man blir grebet som bare pokker :o)
  Vi snakkes Lone.
  Knus Anette

  SvarSlet
 10. De er virkelig flotte!! Hvad har du filtet over?

  SvarSlet
 11. Hej Louise

  Jeg filte over noget rund og blødt som filten ikke sætter sig fast i.. F.eks. en ballon..

  >Lone

  SvarSlet
 12. Okay, tak for tippet!
  Virkelig flotte skåle :)

  SvarSlet