Når først jeg går igang så kører det.. Så i denne omgang blev det også til Kanelfingre. Har aldrig prøvet dem før, men er blevet glædeligt overrasket.. De smager som en drøm.
Du skal bruge:
- 2 æg
- 250 g sukker
- 2 tsk. stødt kanel
- 250 g hvedemel
- ½ tsk hjortetaksalt
- 1 spsk smør
- 100 g mørk chokolade
Pisk æg, sukker og kanel sammen. Det skal være luftigt.
Sigt mel og hjortetaksalt og rør det i æggemassen sammen med blødt smør
Tril dejen til lange tynde pølser. Jeg har skåret dem i OBH minuturslængde :o)
Læg dem på en bradepande med god plads.
8-9 min. på 200 grader. Hold øje med dem.
Dyp spidsen i chokolade.. Mums. Det bliver ikke bedre...
I øvrigt har jeg været
innovativ. Den slags skal man nogle gange holde sig fra... Jeg har jo bagt havregrynskager. Troede jeg var go, da jeg fik den idé at rive skallen fra en Appelsin i havregrynsmassen.. NOT... Jeg er ikke forelsket.. Lider dem bedst som de er .. Men prøv selv.
Til ære for
Eva... se her søde, så har jeg også forsøgt mig med chokolade.. Det kan til gengæld anbefales...
Julegæster, kom bare frit frem... Jeg er klar... næsten da