I dag har min søster fødselsdag. Hun fylder 60.. Ja jeg er efternøler. Ikke en sjæl ville nogen side gætte dette. For jeg er IKKE forkælet..
Nå men når det så er ude af verden, så kan jeg jo lige fortælle Jer hvordan disse bliver til...
Du skal bruge:
Dejen laves af:
- 2 pk gær
- 6 dl lun mælk
- 50 g sukker
Dette blandes og stilles til at hvile i ca. 5 min.
- 3 dl. olie
- 1 spsk salt
- ca. 1500 g mel. (jeg bruger altid mindre)
Tilsæt først olien, dernæst salt og tilsidst mel.
Lad dejlen hvile imens du laver dit fyld.
Fyldet består af:
- 375 g blødt smør
- 600 g sukker
- fint revet skal af 3 appelsiner
Dette blandes så det bliver dejligt blødt.
- Nu er det tid til at rulle dejen ud. Rul ud så det bliver nemt at rulle en lang pølse.
- Smør fyldet på dejen
- Nu skal du rulle til en pølse.
- Skær stykkerne i ca. 3 cm. tykke stykker.. Ønsker du at lave høje snegle så lidt tykkere.
De skal bages i ca. 10 min. i en 220 graders varm ovn.
Velbekomme.. De smager mums...