fredag den 30. december 2011
Så er det færdigt og klar til brug.
Selv om det gik galt...
torsdag den 29. december 2011
Halstørklæde under hurtig vejs ;o)
Der skulle være stor chance for at det er snart, for som du sikkert kan se på billedet... så er jeg faldet og har forstuvet min fod. Ispose og foden op, er mit lod det næste stykke tid.. Nå ja og så mit halstørklæde.
Har slet ikke tid til dette. Jeg var jo lige begyndt på ovenstående.. Jeg var begyndt i træningscenteret. Løbebånd og masser af jern.. Jeg var jo blevet helt tændt på det. Elskede det, kan næsten ikke tro jeg nogensinde skulle sige dette..
tirsdag den 27. december 2011
1. Juledag.. Sammen med de skønneste mennesker..
mandag den 26. december 2011
Forberedelserne imens vi venter.
søndag den 25. december 2011
Juletræet 2011
Julebordet 2011
Note to my self:
Dæk aldrig bord i for store T-shirts. Dem, som du er "vokset" ud af skal smides ud...
Jeg hang fast med noget af al det stof som jeg ikke har brug for længere.. Med det resultat at jeg smadrede et glas ud over hele bordet. Dugen gik i stykker.. jeg kunne har skreget.. for jeg har sagt dette til mig selv, masser af gange...
fredag den 23. december 2011
Kom så jul.. vi venter..
Ja for jeg har set, at der er store pakker i år. Det gør ikke noget.. Vi elsker nemlig pakker her hos os. Gør du ikke det?
Nå men vi arbejder på at blive færdige, så jeg vil lige ønske alle en:
torsdag den 22. december 2011
Altså, det er jo ikke os alle som har ferie nu.. vel?
Tiden til juleaften kan være meget laaaaaaaaaaang.. så da jeg var på job idag, var det vigtigt at få dem, og mig selv, i sving med noget som kunne tage fokus væk fra ventetiden...
onsdag den 21. december 2011
En gave i denne juletid.
tirsdag den 20. december 2011
Julehilsen eller Værtindegave.. Var det noget?
Julen hander om .....
mandag den 19. december 2011
Et resultat af en bryllupsdag.
søndag den 18. december 2011
Bryllupsdag i KBH i billeder...
Nu er der Jul.. Det er da flot.. Hvem der bare havde plads til det... Jeg bliver inspireret.. Gør du ikke?
Sådan ser vinduerne ud hos Le Glace Copenhagen.. det er så flot, men også bekosteligt.. Man kan godt se på priserne at det er i København.
Det gjorde sig bestemt også gældende da vi var inde for at se Blomsterbergs butik.. Lille, fin med flotte kager.. Men uforskammet dyrt.. Ja det kom ud af min mund.. Jeg elsker Blomsterberg, og hendes udsendelser, men 125 kr. for 5 chokoladekugler.. Der går min personlige grænse.. jeg blev så befippet at jeg glemte at tage billeder...
I´m going wild ;o)
lørdag den 17. december 2011
Hvor heldig kan man være?
mandag den 12. december 2011
Hvem vil ikke gerne være KLOG?
De ved nu at:
- Det er SUNDT at gøre noget for andre
- Det er KLOGT at gøre noget godt for andre
- Hvad tror du der er den sidste del af processen....
Næste mandag skal de høre om den sidste pointe. Det er op til jul, måske de skal have noget som er sødt?
søndag den 11. december 2011
For mig er julen blandt andet LYS
Sådan ser vores ud.....
lørdag den 10. december 2011
Jeg har løjet, ja jeg har.......
fredag den 9. december 2011
Bare fordi man kun går......
Frida, Liva, Caroline og Kirstine har været så seje.. de skulle sy tasker. Det er blevet til disse her.
At sy på maskine kræver sin Kvinde..
mandag den 5. december 2011
Har du gjort noget godt for en anden idag?
- Gi din hemmelige ven en tegning
- inviter dem med i din leg
- gi dem komplimenter
- hjælp dem, når de har brug for det
- vis interesse for ham/hende
- m.m.
Som tak for dette havde jeg denne kurv med idag. Fyldt med æbler, smukt pakket ind. Se skiltet på æblet ;o)
Vi talte om, at det ikke kun er spiselige ting, som er sunde for os. At have det godt, med sig selv og andre er også en del af at have et sundt liv...
lørdag den 3. december 2011
Øvelse gør mester.
Julebag i lange baner. Sådan gør du...
Du skal bruge:
- 2 æg
- 250 g sukker
- 2 tsk. stødt kanel
- 250 g hvedemel
- ½ tsk hjortetaksalt
- 1 spsk smør
- 100 g mørk chokolade
Pisk æg, sukker og kanel sammen. Det skal være luftigt.
Sigt mel og hjortetaksalt og rør det i æggemassen sammen med blødt smør
Tril dejen til lange tynde pølser. Jeg har skåret dem i OBH minuturslængde :o)
Læg dem på en bradepande med god plads.
8-9 min. på 200 grader. Hold øje med dem.
Dyp spidsen i chokolade.. Mums. Det bliver ikke bedre...
I øvrigt har jeg været innovativ. Den slags skal man nogle gange holde sig fra... Jeg har jo bagt havregrynskager. Troede jeg var go, da jeg fik den idé at rive skallen fra en Appelsin i havregrynsmassen.. NOT... Jeg er ikke forelsket.. Lider dem bedst som de er .. Men prøv selv.
onsdag den 30. november 2011
Vi har vel alle vores favoritter....
Du skal bruge:
- 100 g havregryn
- 1 æg
- 75 g smør eller margarine
- 125 g sukker
- 1 spsk. mel
- 1 tsk. bagepulver
- 1 tsk. vaniliesukker
Pisk æg med sukker..
Tilsæt mel, bagepulver og vaniliesukker.
Til sidst tilsætter du havregrynsmassen.
De skal bages ved 200 grader i 8-10 min.
Jeg syntes det smager godt hvis du også river skallen fra en økologisk appelsin.
tirsdag den 29. november 2011
Snydekreamik.. DIY. Sådan gør du...
Gipsgaze
Gamle syltetøjsglas
Skål med vand
Saks
Flacon
Gør alt klart før du går igang... klip gipsen i stykker på ca. 10 cm. Hæld vand i skålen.
- Dyp gipsen i vandet
- pyt gipsen på glasset
- glat ud så strukturen forsvinder
- når glasset er helt dækket glatter du pænt ud, og gør gipsen ekstra våd
- pres flaconen i gipsen
- tag den hurtigt af igen